Traditie en trend: kies eens voor blauw voor je bruidsmanicure

In: Inspiraties Op:

Iedereen droomt van de perfecte bruiloft. Of je nu een huwelijk met alles erop en eraan of een ingetogen, kleiner evenement hebt gepland, in beide gevallen is een goede voorbereiding belangrijk.

Bij het plannen van een huwelijk ligt de nadruk voor bruid en bruidegom anders. De echtgenoot in spe spendeert vaak meer tijd aan het zoeken van trouwlocaties of het proeven van het menu, terwijl de bruid meer bezig met het vinden van de perfecte jurk, haartooi, make-up en manicure.

Omdat iedereen er geweldig uit wil zien op hun trouwdag - want alle ogen zullen op hen gericht zijn - en omdat we weten dat het venijn vaak in de staart zit, is het kiezen van een manicure super belangrijk in de huwelijksvoorbereiding.

Hoewel de meeste mensen denken aan een klassieke nagellak, zoals een French manicure, bestaat er nog steeds een eindeloze waaier aan variaties. Hou er gewoon rekening mee dat trends van jaar tot jaar veranderen. Het varieert ook van seizoen tot seizoen wanneer en welke kleur meer nadruk kan krijgen.

De absolute kers op de taart van de bruiloftsnagelmode van dit jaar zijn blauw en alle tinten blauw. Het is de moeite waard om hiermee te beginnen bij het kiezen van een gellak.

Een bijgeloof dat een huwelijkstraditie heeft gecreëerd

"Iets ouds, iets nieuws, iets geleends en iets blauws en een muntje in haar schoen." Iedereen kent deze Angelsaksische traditie. Als je dus niet tegen dat geloof wil ingaan, kun je een vleugje blauw in je bruiloftsmanicure stoppen. Blauw is een eeuwig symbool van trouw en zuiverheid en krijgt dus terecht een plekje in de look van de bruid.

Overmatig opzichtige, donkere nagels worden sowieso vaak vermeden op bruiloften, zachte pastelkleuren of parelmoerachtige tinten krijgen de voorkeur. Naast klassiek of stralend wit kan een bleekroze, perzikbloesem, muntgroene of een lichtblauwe tint die doet denken aan een heldere hemel ook een goede keuze zijn, waardoor dit in 2020 modieuzer is dan ooit.

Het belangrijkste moment van deze verbintenis is het geven van de ringen. De ringvinger mag dus zeker wat meer opvallende nageldecoratie hebben. Je kunt werken met lintversieringen, kralen en strass-steentjes. Sommigen denken dat dit niet voldoende is, vooral bij een losse manicure.

Veel mensen stemmen hun bruiloftsmanicure zo af dat deze niet alleen past bij hun persoonlijkheid, kledij en boeket, maar ook perfect past in het kleurenschema en de decoratie van de grote dag. Dus als blauw de overheersende kleur is op je bruiloft, vraag dan gerust om een manicure met blauwe tinten!

Reacties

Laat uw reactie achter