De eeuwige klassieker - rode, zwart en witte nagels

In: Inspiraties Op:


Bepaalde kleuren of kleurencombinaties zijn al decennia populair, ongeacht de huidige trends. Ze worden nooit saai of verouderd. Deze tinten zijn niet alleen klassiekers in kleding, maar zijn ook populair voor accessoires, ongeacht leeftijd en geslacht.

Grijs-roze of blauw-bordeaux zijn combinaties die meteen in het oog springen, perfect voor bijna elke gelegenheid. Ook op weekdagen blijken ze een goede keuze te zijn, maar eerlijk: de combinatie rood-zwart-wit is dé hit.

Dit geldt natuurlijk ook voor nagels. Onze handen zijn nooit ver weg, we gebruiken ze de hele tijd. Los van ons uiterlijk kan een rood-zwart-witte nagelcombinatie feestelijk, sportief, elegant of zelfs casual zijn. En als we verschillende sjablonen of hoogwaardige nageldecoratie gebruiken, voegen we ook een twist toe aan het klassieke effect door een gedurfdere, meer trendy look te kiezen.

Een beetje kleurenmagie

Het staat buiten kijf dat kleuren een sterk effect hebben op onze emoties en stemming, in die mate dat ze zelfs therapeutisch kunnen worden gebruikt.

Maar waarom zijn deze drie kleuren zo populair? Laten we een duik nemen in de wereld van de kleuren!

Wit symboliseert in veel culturen puurheid - denk aan een trouwjurk of doktersjas - het is een kleur van rust en perfectie. 

Rood wordt meestal geassocieerd met passie en heeft ongetwijfeld een enorme dosis drama, is zeer opvallend en straalt veel energie uit. 

Zwart is vaak de kleur van rouw, maar heeft tegelijk een veel complexere symboliek: zwart is zowel een kleur van elegantie als autoriteit. 

Met dit in het achterhoofd, is het geen wonder dat elke stijl of stemming uit deze drie kleuren kan worden gedistilleerd. Als je een perfectionist bent en een echt duurzame decoratie voor je nagels wilt, heb je misschien een professionele gellakset in die kleuren nodig. Goed aangebrachte gellak slijt en chipt niet, en hoeft dus in tegenstelling tot traditionele nagellak niet dagelijks te worden verzorgd. Zelfs een lichte gel van goede kwaliteit maakt het eindresultaat uiterst duurzaam.

Ga voor klassieke waarden en maak indruk op je omgeving!

Gerelateerd door Tags

Reacties

Laat uw reactie achter