perfectnails_worldwide

Over ons

Perfect Nails - Een merk van betrouwbare kunstnagels producten

Producten van Perfect Nails zijn ontwikkeld in Hongarije, al meer dan 28 jaar verkrijgbaar in ondertussen meer dan 20 landen. Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese markt voor hand- en voetverzorging. De totale omzet van de groep bedraag meer dan 3 miljoen euro.

Dankzij de betrouwbare materialen van Perfect Nails wordt het werk van veel hand- en voetverzorgingsprofessionals makkelijker. Wij besteden aandacht aan de noden van onze klanten en partners en onze zelfontwikkelde materialen zijn marktleiders in de sector.

Door onze immer stabiele kwaliteitsproducten, pre-markttesten, nieuwigheden die vaak een trend zetten en onze geschoolde instructeurs is het merk populair geworden en geniet het wereldwijd erkenning. Toch zijn we niet vergeten waar we begonnen zijn: we streven niet alleen naar professionele perfectie, ook een familiale sfeer is heel belangrijk voor ons.

Het is belangrijk dat onze collega's en partners zich ook professioneel blijven bijscholen, en we kunnen hen ook helpen bij hun individuele inspanningen.

cms-img

cms-img

Perfecte Nagels, Perfecte Ervaring

Naast producten voor hand- en voetverzorgingsprofessionals, was er ook vraag naar cosmetica. De speciaalzaken breidden dus uit met verzorgingsproducten voor pedicure en manicure. Daarnaast hebben we de productlijn Sara Beauty Spa nieuw leven ingeblazen, waar we ook de massagetherapielijn lanceerden.

PerfectBeautyMagazine verschijnt zes keer per jaar in alle speciaalzaken en speelt een grote rol bij de introductie van producten. Het tijdschrift reikt verder dan een vaktijdschrift. Pedicureprofessionals kunnen ideeën opdoen voor hun werk in hun salon, gedetailleerde informatie krijgen over nieuwe en bestaande product en modeprognoses ontvangen.

Naast de bijscholingssessies in winkels is het netwerk ook twee keer per jaar aanwezig met Perfect Day-evenementen in alle streken van Hongarije, een plek waar geïnteresseerde professionals thuiskomen.

Geschiedenis van Perfect Nails

Perfect Nails Ltd. is in 1992 opgericht door György Székely als een familiebedrijf.

Zijn naam wordt geassocieerd met het unieke Blauwe Boek, waarin hij de nodige kennis vergaarde over manicure en pedicure.

Vanaf de tweede generatie maakte het bedrijf belangrijke ontwikkelingen door. Attila Györgyei en Imola Székely namen in 2004 de leiding van het bedrijf over.

De professionele competenties, het nieuwe momentum en het doorzettingsvermogen van de nieuwe generatie brachten de ontwikkeling van het bedrijf in een stroomversnelling. Het digitale beheer van de stock en de eerste commerciële processen werden geïntroduceerd en de marketingactiviteiten gingen van start.

cms-img

cms-img

Stappen naar groei

Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese markt voor hand- en voetverzorging.

Onze partners vertegenwoordigen onze producten in meer dan 30 landen in Europa en de wereld.