Interieur kleurtrends - ook op de nagels

In: Inspiraties Op:

De dominante kleuren van de interieurtrends van dit seizoen worden ook weerspiegeld in de nieuwste manicuretrends. Geef je met de komst van de lente de voorkeur aan pastelkleurige gellakken? Kies dan uit deze prachtige tinten die niet alleen in jouw huis, maar ook op de nagels van je klanten geweldig uitzien. Wij hebben de Top 3 interieurkleuren van het seizoen voor je uitgezocht, die je niet mag missen op je nagels!

De prachtige lavendelkleur

De populariteit van pastelkleuren blijft ongebroken, maar een daarvan in het bijzonder is de moeite waard om op te letten, namelijk lavendelpaars. Het past goed bij zwart en wit, warme beige tinten, amandel en lichtblauw. Je kunt niet fout gaan met lavendelpaars, want het trekt de aandacht, maar is niet te opzichtig. Deze kleur is geweldig om te combineren met aardetinten. Kies de prachtige Lavendel Cream kleur of de Lollipop X057 Candy Pop gellak waar het mysterieuze milky-effect en de neonstippen de perfecte combinatie vormen.

Natuurlijke nagels voor alle huidtypes

Crèmekleuren zijn een echte klassieker, niet alleen in het interieur, maar ook op de nagels, en het raakt nooit uit de mode. Je kunt het voor elk seizoen kiezen, en je kunt het op je nagels dragen in een elegante werkomgeving, maar ook voor casual outfit. Kies onze Naked gellak collectie en adviseer de kleur die het beste past bij de huidskleur van jouw klanten!

Verblind je klanten met blauw

De „Wellness blue” is een lichtere blauwtint, die naast water en lucht onder meer lichtheid symboliseert. Kies onze Blueberry X015 gellak, wat een heel zachte, pasteltint is. Dankzij de lichtere kleur past hij perfect bij elke outfit, dus een must-have voor je collectie! Als je een mooie nageldecoratie wilt,  kun je niet fout gaan met onze Sky Pixie poeder. Het ziet er geweldig uit op de prachtige gellakken van de lente. Wil je je creativiteit uiten door verschillende vormen en motiefen met de hand te schilderen? Als jouw klanten graag bloemen kiezen die geschikt zijn voor het seizoen, kies dan voor onze blauw stempel en nail art gel 2 in 1. Deze gel is ook geschikt voor nagelstempel en kan worden gemengd met andere kleuren.

Heb je meer inspiratie nodig? Kijk eens rond in onze webshop, waar je naast de vele mooie kleuren ook nagelfoto’s vindt. 

Reacties

Laat uw reactie achter