LAQ X – Het zit erin de „X”

In: Nieuws Op:


De nieuwe LAQ X lakgels van binnen en van buiten bieden op het eerste gezicht een geheel nieuwe ervaring.

Elegante uitstraling – mat zwart fles

Het nieuwe matzwarte designfles geeft de gellak een uiterst elegante uitstraling. De matte buitenkant is niet alleen erg trendy, het is ook antislip, wat een grote hulp is tijdens de warmere lente-zomerperiode.

Kleurstaal flesdop

De dop heeft de gebruikelijke kleur Perfect paars, maar ook hier zorgt het zijdematte oppervlak voor antislip.

De rechte vorm zorgt voor een comfortabele, veilige houd, het kan gemakkelijker op zijn zijkant of zelfs bovenop worden geplaatst – staat perfect stabiel aan het rechte uiteinde.

De transparante deel aan het uiteinde van de dop kan aan de binnenkant worden geverft, zodat deze snel, gemakkelijk en perfect de kleur in de fles laat zien. Dit is een grote hulp waneer wij de geselecteerde kleur in het kast moeten vinden, en het maakt het ook veel gemakkelijker voor klanten om een kleur te kiezen.

 

X penseel

De binnenkant van de fles is ook een echte verrassing, aangezien de nieuwe X-penseel het aanbrengen op een unieke manier vergemakkelijkt en precieze, nauwkeurige gelpolijst mogelijk maakt.

Het haar van de penseel is nauwkeurig geknipt, dus er zijn geen uitstekende, langere strengen, geen zigzagrandjes, alleen een nauwkeurig geknipte penseel die zelfs bij lichte druk gemakkelijk een waaiervorm kan worden geopend, zodat hij past precies voor de vorm van cuticle.

De controle ligt in jouw handen!

De penseel heeft 2x meer haar, maar we moeten er niet bang voor zijn, omdat we de breedte van de waaiervorm kunnen regelen met de kracht van de druk die op de penseel word uitgeofend:

  • Door lichte druk uit te oefenen, wordt de penseel gebogen verandert de breedte nauwelijks – waardoor smalle nagels met bijna een enkele beweging kunnen worden gelakt.
  • Gemiddelde druk maakt de penseel iets breder – maakt een comfortabele, snelle lakken op een nagels met een normale breedte.
  • Bij sterke druk opent de penseel zich over de volle breedte, de waaiervormt sluit mooi aan naast de nagelriem en laat zelfs enkele bewegingen toe om perfect te lakken, ook bij bredere nagels.

 

X, als extra kleurervaring

De nieuwe crémige lakgels zijn 30% meer gepigmenteerd, waardoor ze perfect zijn voor de „dry brush” russian techniek, waarbij we de lakgels aanbrengen met een extra dunne, bijna droge penseel, die toch een perfecte dekking geeft.

De extra pigmentatie zorgt voor extreem heldere, geconcentreerde kleuren, waardoor LAQ X lakgel niet alleen geschikt is voor gellakken maar ook voor nail art.

Een favoriet van die een klassieke, warme rode kleur dragen, is de Red Classics collectie, die tinten biedt van oranjerood tot dieprode wijn.

Gemaakt voor fans van vrolijke lentekleuren de Macaroon collectie is waar we kunnen kiezen uit de pastelkleuren. 

Probeer de nieuwe LAQ X lacgel, want de mooier, intense kleuren, het steeds groter wordende kleurengamma en de superprecieze penseel zullen iedereen overtuigen!

Reacties

Laat uw reactie achter