Elastic gel vs. Fiber vitamin gel

In: Nieuws Op:

Met alle verschillende soorten basisgels die verkrijgbaar zijn, is de vraag: welke is geschikt voor wat, en wanneer te kiezen?

Wij kennen de speciale gellak bases al heel lang en het is waarschijnlijk niet overdreven te zeggen dat wij er dol op zijn. Ze hebben een hele nieuwe dimensie geopend in de wereld van de gelnagels, in die zin dat ze zowel sterk als flexibel zijn, dat je ze dun of dik kunt gebruiken, dat je ze kunt gebruiken om een C-curve te maken, dat je ze kunt gebruiken om je eigen nagelverstevigingen te maken of zelfs om een nagel op een sjabloon te verlengen.

Elastic gels – Bouwgel met penseel

De Elastic gel is medium dicht, wat betekent dat ze gemakkelijk van het penseel druipen, in een vloeiende beweging kunnen worden aangebracht en wanneer de C-curve is gevormd, in enkele ogenblikken een gelijkmatige afwerking hebben. Om deze reden is het echter raadzaam om bij het aanbrengen van grote hoeveelheden gel in snellere streken uit te spreiden, zodat het niet te veel naar de zijkanten uitloopt en de gewenste vorm behouden blijft.

De Elastic gels zijn sterk na het uitharden, maar toch flexibel. Zelfs de versterkte, C-vormige nagels ook, waardoor de drager een maximaal natuurlijk gevoel krijgt. Elastic gels zijn meestal verkrijgbaar in een brush-on verpakking, omdat ze worden gebruikt voor de gellaktechniek, zoals ons best verkochte product Elastic Hard gel - Brush-on Nail Gel.

Fiber gel – met de kracht van fiberglas

Vergeleken met Elastic lijken Fiber gels erg op elkaar, met als verschil dat ze stukjes fiberglas en de vitamines E en B5 bevatten. De fiberglas verhogen ook de elasticiteit en de sterkte van het materiaal. Het zijn de fiberglas, die zichtbaar zijn wanneer het materiaal wordt aangebracht, maar later onzichtbaar worden, die deze uiterst stabiele structuur vormen. Deze verhoogde sterkte is ook zichtbaar in de afgewerkte nagels: nagels gemaakt met fiberglas zijn minder flexibel, meer zoals gelnagels. Daarom zijn ze ook uitstekend geschikt voor extreem zachte, flexibele nagels, zoals onze populaire Fiber Vitamine Gel.

Gekleurde basisgels – voor een snelle salonwerk

Van beide gamma zijn nu doorzichtige versies verkrijgbaar, die perfect geschikt zijn voor gebruik onder elke kleur. Zij veranderen de kleur in het geheel niet en zijn ideaal wanneer een goede dekkende kleur wordt aangebracht.

De verschillende nude tinten zijn een grote hulp voor liefhebbers van nude kleuren. In één stap kunnen we de versterking aanbrengen en de kleur zelf vormen, waardoor ze uiterst snel te verwerken zijn. Dit is een voordeel bij een Franse of babyboomer nagel, waarbij het aanbrengen van twee lagen nude kleur veel tijd en dikte zou kosten - iets wat niet nodig is bij gebruik van een getinte basisgel. Nude en melkwitte varianten zijn ook perfecte bases onder kleuren die op zichzelf een wat ongelijkmatige dekking hebben.

Melkwitte basisgels zijn uitstekend geschikt voor het creëren van mooie latte nagels. Wanneer zij als basis worden gebruikt, versterken zij de kleuren die erop worden aangebracht.

Met dit nieuwe type basisgel gaat een nieuwe wereld open. Ze maken het gemakkelijk om natuurlijke en langdurige nagels te krijgen, snel en precies te werken.

Reacties

Laat uw reactie achter