Hypnotic Cat Eye - LacGel Collectie - 5x8 ml

€ 49,90
5 1
5/ 5
Inclusief belasting

Een collectie van zachte, iets dikkere gellaken met uitstekende hechting, die een overgang vormen tussen gekleurde gels en nagellakken. Door direct na het aanbrengen een magneet in de buurt van de Cat Eye-gellak te houden, kunnen verschillende verbluffende creatieve effecten worden bereikt.

Volumekortingen

Kwantiteit Korting U bespaart
2 10% Tot € 9,98
3 10% Tot € 14,97
6 15% Tot € 44,91
Kwantiteit

 

Beveiligde Betaling

 

Gratis levering vanaf 25€ aankoop

 

Professionele producten met 30 jaar ervaring

Hypnotic Cat Eye - LacGel Collectie - 5x8 ml

Een collectie van zachte, iets dikkere gellaken met uitstekende hechting, die een overgang vormen tussen gekleurde gels en nagellakken. Door direct na het aanbrengen een magneet in de buurt van de Cat Eye-gellak te houden, kunnen verschillende verbluffende creatieve effecten worden bereikt. Het Cat Eye-effect is een van de meest populaire effecten en wordt daarom vooral gewaardeerd door nagelstylisten. 

De gel polish hardt uit bij UV/LED licht en is kras- en chipbestendig tot 3 weken. Voor gebruik zijn een gel polish basis en een top coat nodig. De afweekbaarheid zorgt ervoor dat de natuurlijke nagels niet afbreken en beschermen.


Deze kit bevat:

 • LacGel - OMG Pink - 8 ml
 • LacGel - Shocking Blue - 8 ml
 • LacGel - Boy Bye! - 8 ml
 • LacGel - Envy - 8 ml
 • LacGel - Fearless - 8 ml

Perfect tip: Rol voor elk gebruik het flesje omgekeerd in de handpalmen. Zo worden de pigmenten goed vermengd, wat de kwaliteit van de gellak ten goede komt.

Uitharden: UV: 2-3 min, UV/LED 60 sec

Voordelen: 

 • Extra kleuren op lichte en donkere basis.
 • Levendige, extra gepigmenteerde kleuren.
 • Nagelvriendelijk.
 • UV of UV/LED uitharding.
 • Krast en chipt niet gedurende 3 weken.


Hoe gebruiken?

 1. Voorbereiden: Nagelriem losmaken, nagels in vorm vijlen, oppervlak matteren, nageloppervlak stofvrij maken, ontvetten/ontvochtigen met Perfect Prep. Gebruik Perfect Bond Primer voor extra sterke hechting. 
 2. Basis lakken: bijvoorbeeld met Bond gel vitamin+.
 3. Kleur lakken: Breng een laag Cat Eye gel nagellak. Hard deze laag uit. Breng een tweede laag Cat Eye gel nagellak. Creër nu verschillende effecten met een magneet. Zet de hand in een UV of  UV/LED lamp
 4. Verzegelen: Verzegel de gelakte nagel met een gelijkmatige laag top gel. Verzegelen is belangrijk, omdat het de houdbaarheid van de gellak verlengt.

PNKG102

Datablad

Kleur
Blauw
Kleur
Roze
Kleur
Groen
Kleur
Goud
Inhoud
5x8 ml
Uitharding
UV 2 min, UV/LED 60 sec
Hittegevoel
Laag

Specifieke referenties

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: