White Boomer Powder - Acryl poeder - Wit - 15 g

€ 11,90
5 1
5/ 5
Inclusief belasting

Speciaal ontwikkeld voor de babyboomtechniek. Licht doorzichtig, waardoor je er een perfect verloop mee maakt. Aanbevolen voor zowel beginners als professionals. Verkleurt niet, ultrafijne poeder, melk-wit.

Kwantiteit

 

Beveiligde Betaling

 

Gratis levering vanaf 25€ aankoop

 

Professionele producten met 29 jaar ervaring

White Boomer Powder - Acryl poeder - Wit - 15 g

Speciaal ontwikkeld voor de babyboomtechniek. Licht doorzichtig, waardoor je er een perfect verloop mee maakt. Aanbevolen voor zowel beginners als professionals.

  • Verkleurt niet
  • Ultrafijne poeder
  • Melk-wit


Hoe gebruiken?

  1. Nagelvorbereiding : Nagelriem losmaken, nagels in vorm vijlen, oppervlak matteren, nageloppervlak stofvrij maken, ontvetten/ontvochigen met Perfect Prep. Gebruik Perfect Bond primer voor extra sterke hecting. Tips of sjablonen aanbrengen.
  2. Neem een juiste hoeveelheid acrylvloeistof en White Boomer poeder op het acrylpenseel. Breng deze aan op de top van de nagel en blend deze voorzichtig uit.
  3. Breng na de Cover Boomer poeder Powder aan. Verdeel tot aan de nagelriem.
  4. Blend de Cover Boomer poeder vervolgens over de White Boomer poeder heen, zodat er een natuurlijke overloop ontstaat.
  5. Tik op de nagel met een bokkenpot om de uitharding te controleren. Als het acryl een ’tik’ geluid geeft, mag het gevijld worden.
  6. Perfectioneer van de omtrek van de nagel.
  7. Breng een laag topcoat over de hele nagel. 
PNP0060

Datablad

Kleur
Wit
Inhoud
15 g

Specifieke referenties

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: