Must Have - Laq X Base & Top gel collectie - 5x8 ml

€ 49,90
5 1
5/ 5
Inclusief belasting

De nieuwste base en top gellak collectie is gearriveerd in de Perfect Nails LaQ X lijn! Dit betekent dat je niet langer hoeft na te denken over welke basis- en topgel je moet gebruiken met jouw LaQ X gelllakken, omdat je kan werken met materialen die speciaal voor hen zijn ontwikkeld. 

Volumekortingen

Kwantiteit Korting U bespaart
2 10% Tot € 9,98
3 15% Tot € 22,45
Kwantiteit
Laatste items in voorraad

 

Beveiligde Betaling

 

Gratis levering vanaf 25€ aankoop

 

Professionele producten met 30 jaar ervaring

Must Have - LaQ X Base & Top gel collectie - 5x8 ml

De nieuwste base en top gellak collectie is gearriveerd in de Perfect Nails LaQ X lijn! Dit betekent dat je niet langer hoeft na te denken over welke basis- en topgel je moet gebruiken met jouw LaQ X gelllakken, omdat je kan werken met materialen die speciaal voor hen zijn ontwikkeld. Of jen u een steviger, dicht materiaal wild gebruiken of een fan bent van zachtere materialen en natuurlijker uitziende nagels, je vind alles wat je nodig hebt in deze set! De collecite omvat twee basisgels in twee verschillende dichtheid en drie verschillende topgels:

 • Easy Base, verdunde basislak voor sterke hechting - 8 ml
 • Massive Base, dichtere basis gel - 8 ml
 • Glossy top kristalheldere hoogglanzende, flexibele topgel - 8 ml
 • Pixie Topgel met glitter - 8 ml
 • Flakes Effect – Prisma Topgel - 8 ml


Deze kit bevat:


Easy Base

Een verdunde, hechtingsbevorderende basisgel die de hechting bevordert en de lifting voorkomt van diverse nagelmaterialen en gellakken. Dunner, soepeler, beter oplosbaar en nagelbeschermender dan traditionele nagelbasissen. Het zorgt voor een extra sterke hechting op de nagels, zelfs op probleemnagels.

Uitharding: UV 2 min, UV/LED 30-60 sec

Geeft een plaklaag na uitharding (dient verwijderd te worden met gel cleaner als je alleen dit gebruikt). Als het is bedekt met gellak dan de plaklaag moet niet worden verwijderd.


Massive Base

Een dikke, sterke en flexibele basisgel die na uitharding een stevigere basislaag vormt. Het kan worden gebruikt als basis voor gellak, als basisgel, als nagelversteviger, als nagelegalisatie, en als bouwgel voor nagelverlengin en voor C-curve ontwerpen.

Heeft extra sterke hechting, kan worden gebruikt zonder primer, waardoor het bijzonder nagel-vriendelijk! Strijk het het oppervlak van ongelijke nagels glad. Laat een glanzend, glad oppervlak na uitharding.

Uitharding: UV 2-3 min, UV/LED 30-60 sec

Functies:

 • Basislaag voor gellak: Speciaal ontwikkeld voor het Laq X serie, een uitstekende base, die een veel sterkere, dikkere, maar flexibele, oplosbare laag vormt dan traditionele basislakken.
 • Krachtige nagelversterker: Het kan alleen of onder nagellak worden gebruikt voor een sterke versteviging, maar op een huidvrindelije manier (primer is niet nodig). Het beschermt de natuurlijke nagels tegen invloeden van buitenaf en mechanische beschadigingen, en de nagellak blijf veel duurzamer. (Terwijl Easy Base slechts een dunne beschermde laag vormt, biedt Massive Base een sterkere versteviging en de mogelijkheid om de nagel te verlengen en een C-curve te creëren alsof het een bouwgel is.) Het is uiterst flexibel, dus het kan op zichzelf worden gebruikt.
 • Geeft een plaklaag na uitharding (dient verwijderd te worden met gel cleaner als je alleen dit gebruikt). Als het is bedekt met gellak dan de plaklaag moet niet worden verwijderd.
 • Krachtige nagelegalisatie (zelfnivellerend): een uitstekende oplossing voor problematische nagels (bv. lepeltjesnagels), want door zijn dichtheid en spreiding heeft het een nivellerende functie.
 • Krachtige nagelcorrectie: uitsekend voor het vervangen van gebroken nagels, zelfs bij langere nagels. Snelle, 2-stappen bouwtechniek voor de kunstnageleffect.

WAARSCHUWING! Verwijderd houden van warmte en licht (inclusief natuurlijk UV-licht van ramen). Voor professioneel gebruik.


Glossy Top

Anti-geel top gel met UV beschermende formule. Speciaal ontwikkeld voor LaQ X kleuren. De speciale formule beschermt de kleur van de gellak tegen de vergelende effecten van zonnebank en zonlicht.    

Waarom vinden we het zo leuk?

 • Dankzij de UV-filter voorkomt het dat LaQ X kleuren vergelen. Het houdt zelfs de witte kleur sneeuwwit!
 • Het is middelmatig dicht.
 • Dankzij zijn flexibiliteit kan hij worden gebruikt voor het afdekken van gellak en elk type kunstnagels. Geef geen plaklaag na uitharding, waardoor het nog gemakkelijker is om mee te werken. Behoudt zijn glans gedurende 3-4 weken.


Pixie en Prisma Topgels

Anti-geel top gel met UV beschermende formule verrijkt met speciale effecten (witte pixie poeder en regenboogflakes). Speciaal ontwikkeld voor LaQ X kleuren. De speciale formule beschermt de kleur van de gellak tegen de vergelende effecten van zonnebank en zonlicht.

Waarom vinden we het zo leuk?

 • In één stap kunt u hiermee decoreren en effecten creëren. Het laat elke LAQ X kleur schitteren.
 • Dankzij de UV-filter voorkomt het dat LaQ X kleuren vergelen. Het houdt zelfs de witte kleur sneeuwwit!
 • Het is middelmatig dicht.
 • Dankzij zijn flexibiliteit kan hij worden gebruikt voor het afdekken van gellak en elk type kunstnagels. Geef geen plaklaag na uitharding, waardoor het nog gemakkelijker is om mee te werken. Behoudt zijn glans gedurende 3-4 weken
PNKG085

Datablad

Kleur
Clear
Inhoud
5x8 ml
Uitharding
UV 2-3 min, UV/LED 60-90 sec
Hittegevoel
Laag

Specifieke referenties

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: