Cool Shine Ever - Top gel - 15 ml

€ 21,90
5 1
5/ 5
Inclusief belasting

Anti-geel top gel met UV-beschermende formule. Speciaal ontwikkeld voor zomerkleuren (wit, lichte tinten, neon). De speciale formule beschermt de kleur van de gellak tegen de vergelende effecten van zonnebanken en zonnestraling. Het laat zelfs de witte kleur sneeuwwit!

Volumekortingen

Kwantiteit Korting U bespaart
3 10% Tot € 6,57
6 15% Tot € 19,71
Kwantiteit

 

Beveiligde Betaling

 

Gratis levering vanaf 25€ aankoop

 

Professionele producten met 30 jaar ervaring

Top gel - Cool shine ever - Met UV-bescherming

Anti-geel top gel met UV-beschermende formule.

Speciaal ontwikkeld voor zomerkleuren (wit, lichte tinten, neon). De speciale formule beschermt de kleur van de gellak tegen de vergelende effecten van zonnebanken en zonnestraling. Het laat zelfs de witte kleur sneeuwwit!

Deze speciale Cool Shine UV-beschermende formule vormt een beschermend schild met een licht paarsblauwe sluier om de vergelende effecten van UV-stralen te filteren en te neutraliseren.

Het is flexibel, dus kan het worden gebruikt om gelpolish of lakgel te bedekken. Geeft geen plaklaag, dus is het nog makkelijker om mee te werken. Perfecte en langdurige glans op alle nagels en gelpolishes!


Hoe gebruiken?

Gebruik in één laag nadat de gellak is uitgehard, of in het geval van acryl- of gelnagels, breng aan op een gevijld, afgestoft oppervlak. Geeft geen plaklaag (no wipe).

Perfect tip: Omdat het speciaal is samengesteld om zomerkleuren te beschermen, kunnen sommige donkere herfst- en winterkleluren soms een paarsblauwe sluier zien.

PNZ6051

Datablad

Kleur
Clear
Inhoud
15 ml
Uitharding
UV 2 min, UV/LED 60 sec
Hittegevoel
Laag

Specifieke referenties

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: