• In prijs verlaagd
 • Pakket

Laq X gellak - The red classics collectie 5x8 ml

€ 49,17
€ 39,17 Bespaar € 10,00

Laq X The red classics gellak collectie 5x8 ml 

Dit pakket bevat

Laq X gellak - Ferrari red 8 ml
€ 9,83
x 1
Laq X gellak - Red lipstick 8 ml
€ 9,83
x 1
Laq X gellak - Apple red 8 ml
€ 9,83
x 1
Laq X gellak - Cherry red 8 ml
€ 9,83
x 1
Laq X gellak - Red grape 8 ml
€ 9,83
x 1
Kwantiteit

 • Beveiligde Betaling

  Beveiligde Betaling

 • Gratis levering vanaf 25€ aankoop

  Gratis levering vanaf 25€ aankoop

 • Professionele producten met 29 jaar ervaring

  Professionele producten met 29 jaar ervaring

LAQ X – X, ALS EXTRA KLEURERVARING

De nieuwe crémige lakgels zijn 30% meer gepigmenteerd, waardoor ze perfect zijn voor de „dry brush” russian techniek, waarbij we de lakgels aanbrengen met een extra dunne, bijna droge penseel, die toch een perfecte dekking geeft. De extra pigmentatie zorgt voor extreem heldere, geconcentreerde kleuren, waardoor LAQ X lakgel niet alleen geschikt is voor gellakken maar ook voor nail art.

ELEGANTE UITSTRALING – MAT ZWART FLES

Het nieuwe matzwarte designfles geeft de gellak een uiterst elegante uitstraling. De matte buitenkant is niet alleen erg trendy, het is ook antislip, wat een grote hulp is tijdens de warmere lente-zomerperiode.

KLEURSTAAL FLESDOP

De transparante deel aan het uiteinde van de dop kan aan de binnenkant worden geverft, zodat deze snel, gemakkelijk en perfect de kleur in de fles laat zien. Dit is een grote hulp waneer wij de geselecteerde kleur in het kast moeten vinden, en het maakt het ook veel gemakkelijker voor klanten om een kleur te kiezen.

X PENSEEL

Het haar van de penseel is nauwkeurig geknipt, dus er zijn geen uitstekende, langere strengen, geen zigzagrandjes, alleen een nauwkeurig geknipte penseel die zelfs bij lichte druk gemakkelijk een waaiervorm kan worden geopend, zodat hij past precies voor de vorm van cuticle.

EIGENSCHAPPEN:

Extreem duurzame, crémige en vol gepigmenteerde professionele gellak in drie stappen. Krast en chipt niet gedurende 3-4 weken. Geschikt voor zowel kunstnagels als natuurlijke nagels, pedicure, nail art. Basis- en topgel nodig voor gebruik.

Perfect tip: Rol voor elk gebruik het flesje omgekeerd in de handpalmen. Zo worden de pigmenten goed vermengd, wat de kwaliteit van de gellak ten goede komt.

Uitharding: UV lamp 2-3 min/LED lamp 30-60 sec

 • Geeft een plaklaag na uitharding (dient verwijderd te worden met gel cleaner)

Hoe gebruiken?

1. voorbereiden

 • nagelriem losmaken, nagels in vorm vijlen, oppervlak matteren, nageloppervlak stofvrij maken, ontvetten/ontvochigen met Perfect Prep en Perfect Bond Primer

2. basis lakken

 • met Base coat of Elastic Hard gel

3. kleur lakken

 • Breng een zeer dunne (bijna droge penseel) laag gellak en zet de hand in de UV of UV/LED lamp. Herhaal deze stap nogeens.

4. verzegelen

 • Verzegel de gelakte nagel met een gelijkmatige laag toplak of matte toplak. Verzegelen is belangrijk, omdat het de houdbaarheid van de gellak verlengt.
PNKG065

Specifieke referenties