Massive Base gel - 8 ml

€ 11,90
5 1
5/ 5
Inclusief belasting

De nieuwste basegel is gearriveerd in de Perfect Nails LaQ X lijn! Dit betekent dat je niet langer hoeft na te denken over welke basisgel je moet gebruiken met jouw LaQ X gelllakken, omdat je kan werken met materialen die speciaal voor hen zijn ontwikkeld. 

Volumekortingen

Kwantiteit Korting U bespaart
3 10% Tot € 3,57
6 15% Tot € 10,71
Kwantiteit
Laatste items in voorraad

 

Beveiligde Betaling

 

Gratis levering vanaf 25€ aankoop

 

Professionele producten met 30 jaar ervaring

Massive Base

Een dikke, sterke en flexibele basisgel die na uitharding een stevigere basislaag vormt. Het kan worden gebruikt als basis voor gellak, als basisgel, als nagelversteviger, als nagelegalisatie, en als bouwgel voor nagelverlengin en voor C-curve ontwerpen.

Heeft extra sterke hechting, kan worden gebruikt zonder primer, waardoor het bijzonder nagel-vriendelijk! Strijk het het oppervlak van ongelijke nagels glad. Laat een glanzend, glad oppervlak na uitharding.

Uitharding: UV 2-3 min, UV/LED 30-60 sec

Functies:

  • Basislaag voor gellak: Speciaal ontwikkeld voor het Laq X serie, een uitstekende base, die een veel sterkere, dikkere, maar flexibele, oplosbare laag vormt dan traditionele basislakken.
  • Krachtige nagelversterker: Het kan alleen of onder nagellak worden gebruikt voor een sterke versteviging, maar op een huidvrindelije manier (primer is niet nodig). Het beschermt de natuurlijke nagels tegen invloeden van buitenaf en mechanische beschadigingen, en de nagellak blijf veel duurzamer. (Terwijl Easy Base slechts een dunne beschermde laag vormt, biedt Massive Base een sterkere versteviging en de mogelijkheid om de nagel te verlengen en een C-curve te creëren alsof het een bouwgel is.) Het is uiterst flexibel, dus het kan op zichzelf worden gebruikt.
  • Geeft een plaklaag na uitharding (dient verwijderd te worden met gel cleaner als je alleen dit gebruikt). Als het is bedekt met gellak dan de plaklaag moet niet worden verwijderd.
  • Krachtige nagelegalisatie (zelfnivellerend): een uitstekende oplossing voor problematische nagels (bv. lepeltjesnagels), want door zijn dichtheid en spreiding heeft het een nivellerende functie.
  • Krachtige nagelcorrectie: uitsekend voor het vervangen van gebroken nagels, zelfs bij langere nagels. Snelle, 2-stappen bouwtechniek voor de kunstnageleffect.

WAARSCHUWING! Verwijderd houden van warmte en licht (inclusief natuurlijk UV-licht van ramen). Voor professioneel gebruik.

PNZ6057

Specifieke referenties

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: